Бахмацька районна рада - офіційний сайт

Головна»Нормативні документи»Рішення райради»7 скликання»23(позачергова) сесія 7 скликання 10 жовтня 2019 рік »Протокол двадцять третьої (позачергової) сесії Бахмацької районної ради (сьомого скликання)
Четвер, 28 бер. 2024 - 10:40:15

Протокол двадцять третьої (позачергової) сесії Бахмацької районної ради (сьомого скликання)


10 жовтня 2019 року                                      Зала засідань
м. Бахмач                                                      районної ради

Двадцять третю (позачергову) сесію Бахмацької районної ради сьомого скликання відкрив і вів голова районної ради Іванюк Микола Михайлович.

У районній раді встановлено 34 депутатських мандатів. На сесію прибули та зареєструвалися 22 депутати (список додається). Сесія є повноважною.

На сесію запрошувались: голова районної державної адміністрації Тетяна Миколаївна Неділько, заступники голови райдержадміністрації, начальники управлінь райдержадміністрації (список додається).

Відповідно до Регламенту роботи районної ради обрано лічильну групу у складі депутатів: Гриба Анатолія Миколайовича, Євтушенко Світлани Василівни, Клименко Олени Михайлівни.

Для ведення протоколу, стенограми засідання сесії, обліку пропозицій, запитів обрано секретаріат у складі депутатів: Кривулі Михайла Івановича, Прокопенка Миколи Івановича, Протащука Сергія Миколайовича.

Порядок денний пленарного засідання сесії був затверджений в цілому.

Голосували: «За» - 22, «Проти» - 0, «Утримався» - 0.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Про внесення змін до Програми соціального захисту ветеранів та діяльності ветеранських організацій району на 2019 рік.

2. Про затвердження акта приймання-передачі майна спільної комунальної власності територіальних громад Бахмацького району з балансу комунального некомерційного підприємства «Бахмацький районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Бахмацької районної ради Чернігівської області на баланс Рубанської сільської ради.

3. Про безоплатну передачу у комунальну власність Рубанської сільської ради окремого індивідуально визначеного майна.

4. Про надання згоди на безоплатне прийняття до спільної комунальної власності територіальних громад Бахмацького району спеціалізованого автотранспорту.

5. Про звернення депутатів Бахмацької районної ради Чернігівської області до Президента України та Верховної Ради України щодо недопущення реалізації так званої «формули Штайнмаєра», яка є прихованою здачею національних інтересів і початком капітуляції України у російсько-українській війні.

6. Про Звернення до Президента України Зеленського В.О., Голови Верховної Ради України Разумкова Д.О., Прем'єр-міністра України Гончарука О.В. та народних депутатів України, обраних від Чернігівщини, щодо продовження мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення.

1.СЛУХАЛИ:

«Про внесення змін до Програми соціального захисту ветеранів та діяльності ветеранських організацій району на 2019 рік».

1.ВИРІШИЛИ:

Проєкт рішення «Про внесення змін до Програми соціального захисту ветеранів та діяльності ветеранських організацій району на 2019 рік» прийняти як рішення районної ради.

Голосували: «За» - 22, «Проти» - 0, «Утримався» - 0.

2.СЛУХАЛИ:

«Про затвердження акта приймання-передачі майна спільної комунальної власності територіальних громад Бахмацького району з балансу комунального некомерційного підприємства «Бахмацький районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Бахмацької районної ради Чернігівської області на баланс Рубанської сільської ради».

2.ВИРІШИЛИ:

Проєкт рішення «Про затвердження акта приймання-передачі майна спільної комунальної власності територіальних громад Бахмацького району з балансу комунального некомерційного підприємства «Бахмацький районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Бахмацької районної ради Чернігівської області на баланс Рубанської сільської ради» прийняти як рішення районної ради.

Голосували: «За» - 22, «Проти» - 0, «Утримався» - 0.

3.СЛУХАЛИ:

«Про безоплатну передачу у комунальну власність Рубанської сільської ради окремого індивідуально визначеного майна».

3.ВИРІШИЛИ:

Проєкт рішення «Про безоплатну передачу у комунальну власність Рубанської сільської ради окремого індивідуально визначеного майна» прийняти як рішення районної ради.

Голосували: «За» - 22, «Проти» - 0, «Утримався» - 0.

4.СЛУХАЛИ:

«Про надання згоди на безоплатне прийняття до спільної комунальної власності територіальних громад Бахмацького району спеціалізованого автотранспорту».

ВИСТУПИЛИ:

Із запитаннями звернувся депутат районної ради Прокопенко М.І. Відповідь надала начальник відділу комунального майна виконавчого апарату районної ради Бабич Л.В.

4.ВИРІШИЛИ:

Проєкт рішення «Про надання згоди на безоплатне прийняття до спільної комунальної власності територіальних громад Бахмацького району спеціалізованого автотранспорту» прийняти як рішення районної ради.

Голосували: «За» - 22, «Проти» - 0, «Утримався» - 0.

5.СЛУХАЛИ:

«Про звернення депутатів Бахмацької районної ради Чернігівської області до Президента України та Верховної Ради України щодо недопущення реалізації так званої «формули Штайнмаєра», яка є прихованою здачею національних інтересів і початком капітуляції України у російсько-українській війні».

ВИСТУПИЛИ:

Депутат районної ради Брюховецький В.Б.

5.ВИРІШИЛИ:

Проєкт рішення «Про звернення депутатів Бахмацької районної ради Чернігівської області до Президента України та Верховної Ради України щодо недопущення реалізації так званої «формули Штайнмаєра», яка є прихованою здачею національних інтересів і початком капітуляції України у російсько-українській війні» прийняти як рішення районної ради.

Голосували: «За» - 22, «Проти» - 0, «Утримався» - 0.

6.СЛУХАЛИ:

«Про Звернення до Президента України Зеленського В.О., Голови Верховної Ради України Разумкова Д.О., Прем'єр-міністра України Гончарука О.В. та народних депутатів України, обраних від Чернігівщини, щодо продовження мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення».

ВИСТУПИЛИ:

Депутати районної ради Протащук С.М., Дзюба В.М., заступник голови районної ради, Брюховецький В.Б., Євтушенко С.В., депутат Фастовецької сільської ради Вовкогон Ю.П.

6.ВИРІШИЛИ:

Проєкт рішення «Про Звернення до Президента України Зеленського В.О., Голови Верховної Ради України Разумкова Д.О., Прем'єр-міністра України Гончарука О.В. та народних депутатів України, обраних від Чернігівщини, щодо продовження мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення» прийняти як рішення районної ради із внесеними змінами та доповненнями.

Голосували: «За» - 22, «Проти» - 0, «Утримався» - 0.

Рішення, стенограма, результати поіменного голосування та списки реєстрації додаються.

Голова районної ради                                                                М.М. Іванюк

Анонси

Дмитрівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника бухгалтерського о…

Дмитрівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника бухгалтерського обліку та звітності-головний бухгалтер Дмитрівської селищної ради.  Вимоги до кандидатів: осві... Далі...

11 груд. 2020, 14.54

Дмитрівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу земельни…

Дмитрівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу земельних відносин, комунального майна та житлово-комунального господарства Дмитрівської селищної ради. ... Далі...

11 груд. 2020, 14.52

Дмитрівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу освіти Д…

Дмитрівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу освіти Дмитрівської селищної ради.  Вимоги до кандидатів: освіта вища, за освітньо-кваліфікаційним рі... Далі...

11 груд. 2020, 14.49

Архів анонсів

Вітання

Записи відсутні!

Всі вітання

Виправлення помилок

Якщо ви знайшли помилку на сайті, будь-ласка виділіть її та натисніть сполучення клавіш, Ctrl+Enter.

Система Orphus