Бахмацька районна рада - офіційний сайт

Головна»Вітання»Вітання голови районної ради Булаха М.М. з Новорічними святами
Неділя, 12 трав. 2024 - 03:33:33
30-12-2013

Вітання голови районної ради Булаха М.М. з Новорічними святами

                                                     Шановні бахмачани, жителі району!

Прийміть найщиріші вітання від мене особисто та депутатського корпусу районної ради з довгоочікуваними новорічними святами, які розпочалися 19 грудня в День Святого Миколая.

Проводжаючи минулий рік, у своїх спогадах ми завжди аналізуємо власні здобутки і досягнення, згадуємо приємні події, найяскравіші миті.

2013 рік був непростий для кожного з нас, проте він ще раз довів, що завдяки сумлінній праці, життєвому досвіду і професіоналізму можна подолати труднощі та негаразди.

Висловлюю велику вдячність усім жителям району за розуміння і підтримку, самовіддану працю для забезпечення стабільного соціально-економічного розвитку Бахмаччини, підвищення добробуту її мешканців.

Протягом року зроблено чимало, але в наступному році ми повинні зробити набагато більше для покращення життя громади та країни в цілому. Наші плани стануть реальністю тільки тоді, коли ми будемо мудрими і єдиними.

Вітаю всіх вас з світлими новорічними святами. Від щирого серця бажаю щастя, здоров'я, сімейного затишку і благополуччя, гарного настрою, любові та злагоди.

Хай збувається все задумане, хай будуть здоровими ваші рідні та близькі, а колядники засіють у вашому домі добро і достаток.

Миру і Божої благодаті вам!

З Новим роком! З Різдвом Христовим, шановні бахмачани!

Анонси

Дмитрівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника бухгалтерського о…

Дмитрівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника бухгалтерського обліку та звітності-головний бухгалтер Дмитрівської селищної ради.  Вимоги до кандидатів: осві... Далі...

11 груд. 2020, 14.54

Дмитрівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу земельни…

Дмитрівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу земельних відносин, комунального майна та житлово-комунального господарства Дмитрівської селищної ради. ... Далі...

11 груд. 2020, 14.52

Дмитрівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу освіти Д…

Дмитрівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу освіти Дмитрівської селищної ради.  Вимоги до кандидатів: освіта вища, за освітньо-кваліфікаційним рі... Далі...

11 груд. 2020, 14.49

Архів анонсів

Вітання

Записи відсутні!

Всі вітання

Банер

Архів новин

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Виправлення помилок

Якщо ви знайшли помилку на сайті, будь-ласка виділіть її та натисніть сполучення клавіш, Ctrl+Enter.

Система Orphus