Бахмацька районна рада - офіційний сайт

Головна»Вітання»Вітання голови районної ради з Днем медичного працівника
Неділя, 12 трав. 2024 - 04:39:01
13-06-2014

Вітання голови районної ради з Днем медичного працівника

Шановні медичні працівники Бахмаччини!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята - Дня медичного працівника.

Життя та здоров'я людини є найбільшою цінністю держави. Турбота про цей скарб – щоденна праця тих, хто обрав фах медика. Праця нелегка, відповідальна, бо крім знань, потребує мужності і людяності, великих душевних і фізичних сил.

Протягом тисячоліть люди, які рятують життя, лікують від хвороб, користуються особливим авторитетом і повагою. Професія медика – найгуманніша і найпотрібніша.

Сьогодні відбувається реформування медичної галузі. Вирішення її проблем, захист прав громадян у сфері охорони здоров'я, соціальний захист медичних працівників – це наше найважливіше завдання.

У переддень свята висловлюю всім працівникам медичної галузі Бахмаччини безмежну вдячність за врятовані життя, за повернуте здоров'я і радість, адже коли здорові рідні і близькі – це щастя для кожної родини.

Низький уклін вам за вірність благородному покликанню і обов'язку. Ваша професія не знає свят і вихідних, вимагає великого терпіння, мужності, душевної чутливості.

Щиро бажаю усім, хто турбується про здоров'я і життя громадян, міцного здоров'я, завзяття, творчої наснаги та гарного настрою.

Нехай у вашому домі завжди панує мир і злагода, у серці – доброта, у справах – мудрість і виваженість, а клятва Гіппократа ніколи не буде для вас обтяжливим обов'язком, а лише приємною місією!

Хай праця завжди приносить вам радість і задоволення.

Зі святом! Щастя вам і добра!

Анонси

Дмитрівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника бухгалтерського о…

Дмитрівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника бухгалтерського обліку та звітності-головний бухгалтер Дмитрівської селищної ради.  Вимоги до кандидатів: осві... Далі...

11 груд. 2020, 14.54

Дмитрівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу земельни…

Дмитрівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу земельних відносин, комунального майна та житлово-комунального господарства Дмитрівської селищної ради. ... Далі...

11 груд. 2020, 14.52

Дмитрівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу освіти Д…

Дмитрівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу освіти Дмитрівської селищної ради.  Вимоги до кандидатів: освіта вища, за освітньо-кваліфікаційним рі... Далі...

11 груд. 2020, 14.49

Архів анонсів

Вітання

Записи відсутні!

Всі вітання

Банер

Архів новин

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Виправлення помилок

Якщо ви знайшли помилку на сайті, будь-ласка виділіть її та натисніть сполучення клавіш, Ctrl+Enter.

Система Orphus